Uitgeverij

In 2013 zijn we gestart met het uitgeven van een regionaal magazine. Ieder kwartaal brengen we een 144 pagina’s tellende editie uit die gemaakt wordt door de beste en leukste professionals uit de regio. Zoveel jaar later durven we dus wel te zeggen dat er één ding is waar we heel erg goed in zijn; bladen maken.

Door onze liefde voor en betrokkenheid in de regio kennen we onze klanten, weten we wat er speelt en zijn de lijntjes kort. LEVEN! magazine Utrecht is een mooi voorbeeld van wat we kunnen maar slechts een voorbeeld.

Iedere opdracht, ieder magazine en iedere productie staat op zich en wordt door ons team met liefde en lol bedacht, ontworpen en gemaakt. Gewoon hier, in Utrecht. In jouw stijl, naar jouw wensen en op jouw manier. Met onze standaard voor kwaliteit en professionaliteit. Dat is onze eis, want het blijft ons LEVEN!

Kunnen we iets voor jou of je bedrijf betekenen? Of wil je gewoon eens kennis maken of met ons sparren over hoe we de regio samen nog succesvoller kunnen maken? We horen graag van je.