Uitgeverij

LEVEN! Utrecht is een klein bedrijf met een groot hart voor Utrecht. Vanuit de liefde voor ondernemerschap, verbinding, bladen maken en de regio runnen we deze onderneming. Met bloed, zweet, tranen en heel veel plezier. Sinds eind 2013 geven we ieder kwartaal LEVEN! magazine Utrecht uit, hèt regionale magazine dat vanaf half 2019 de focus heeft op ondernemers en business in Utrecht.

In 2019 is UITleven geboren; een samenwerking met DUIC. UITleven is een insteek magazine dat tien keer per jaar in de DUIC krant verschijnt en alle lezers voorziet van mooie verhalen over onder andere cultuur, lifestyle en ondernemerschap én dat een relevante agenda biedt.

Daarnaast bieden we met LEVEN! netwerk en onze evenementen een interessant platform voor regionaal ondernemerschap. We zijn een verbindende factor in het Utrechtse en doen niets liever dan talent en business samenbrengen. We geloven in lokaal ondernemen en zijn ervan overtuigd dat je de provinciegrenzen niet over hoeft om de beste zaken te doen. Onze borrels zijn inmiddels een begrip in de regio en onze laagdrempelige business club is uniek vanwege de enorme variatie aan leden en de menselijke aanpak.

Wij staan middenin het Utrechtse (ondernemers)leven en staan dan ook altijd open voor een kop koffie. Dus heb je vragen of ideeën, wil je gewoon eens sparren, wil je in contact komen met iemand uit ons netwerk of zou je het leuk vinden om bij ons te werken of stage te lopen? Schroom dan niet om contact op te nemen.