LEVEN! Utrecht is een klein bedrijf met een groot hart voor Utrecht. Vanuit de liefde voor ondernemerschap en de regio runnen we deze onderneming. Met bloed, zweet en tranen en heel veel plezier. Door ieder kwartaal ons magazine te lanceren met een feestje tonen we onze waardering voor ons netwerk en bieden we een interessant platform voor regionaal ondernemerschap. We zijn een verbindende factor in het Utrechtse en doen niets liever dan talent en business samenbrengen. We geloven in lokaal ondernemen en zijn ervan overtuigd dat je de provinciegrenzen niet over hoeft om de beste zaken te doen.

 

Sanne Dijkgraaf, Uitgever en hoofdredacteur

Geboren en getogen in hartje Utrecht heeft Sanne een speciaal plekje voor de stad. Haar grote liefde voor en geloof in magazines zorgde bij menig docent op de School voor journalistiek voor frustratie en tijdens haar studie was de keus tussen een gevulde koelkast of de September Issue van Vogue snel gemaakt. Ze raakte betrokken bij de opstart van LEVEN! magazine Utrecht en was al snel fulltime bezig met sales, wat ze tot haar eigen verbazing heel leuk vond. Half september 2015 kreeg ze de mogelijkheid het bedrijf over te nemen en die greep ze met beide handen aan.

Annette van Herk, Sales Director

Al is ze geboren in Brabant, Annette woont het langste gedeelte van haar leven in Utrecht en is niet meer van plan er weg te gaan. Na een carrière in zowel de grafische wereld als die van de sales kwam ze in aanraking met LEVEN! magazine. Bij de opstart van het Utrechtse magazine bleek het al snel de perfecte combinatie tussen creatief en commercieel werk. Na de overname in 2015 raakte ze nog intensiever betrokken en sindsdien houdt ze zich elke dag bezig met LEVEN! Eigenlijk is schrijven het enige waar ze zich niet mee bemoeit en dat wil ze graag zo houden.

Art Direction


Tessa Koudijs

tkcd.nl

Schrijvers


Anneke Gilsing

schrijflust.nl


Maurice Hengeveld

Maurice Hengeveld


Jan van Dam

Jan van Dam


Dirk van der Lit

vanderlitcommunicatie.nl


Nienke
Herrema
nienkeherremamedia.nl


Marc Th. Van der Voorn

marcvandervoorn.nl

Fotografen


Marike van Pagée

bongaloo.nl


Lotte Bronsgeest

lottebronsgeest.com


Wouter le Duc

wouterleduc.com


Janneke Aronson

janneke-aronson.com


Jeroen Berends

jeroenberends.nl


Maurice van der Meijs

mauricevandermeijs.com


Robbert Thoen

clickflits.nl


Billie-Jo Krul

billie-jo.nl

Illustraties

 
Cynthia Boom & Kevin Kars
karsenboom.nl